TØMMER

NSE Byggtjenester påtar seg hoved-, general-, eller totalentrepriser etter anbud / tilbud, relasjon og ”åpen bok” modell, eller rammeavtale. Vi deltar gjerne i planlegging av prosjektene og blir med hele veien til det ferdige produkt. Med topp prosjektledelse kan vi utføre store og små nybyggprosjekter. I tillegg bygger vi hus for ulike arkitekter og byggherrer, og har gjennomført et stort antall rehabiliteringsprosjekter. I samarbeid med våre gode leverandører og kunder gjør vi alt for at prosjektene skal utføres med ypperste kvalitet, pris og service.

MALING

Vi har egen maleravdeling med ekspertise innen: Maling – Sparkling – Klargjøring – Flytesparkling – Gulvavretting – Gulvbelegg – Tepper – Fliser – Sprøytemaling – Gulvlegging – Våtrom – Membran.

STILLAS

Vi leverer lettstillas, fasadestillas og murerstillas. Vi utfører alle typer tilkomst. Vi gjør også tildekking og tak over tak-konstruksjoner.
Vår lange erfaring fra olje- og gass har gitt oss kunnskap og strenge standarder som vi nå tar med oss over i bygg- og anleggsbransjen.

MARKEDSOMRÅDER

– Entreprenører
– Offentlig
– Nybygg