Loading...
TJENESTER2018-11-14T09:49:14+00:00

TJENESTER

Vi utfører alle typer byggeoppdrag og leverer høy kvalitet i alle ledd.

NSE BYGGTJENESTER utfører alle typer oppdrag. Bygg/tømrer, maling og stillas for privat- og næringskunder. Vi utfører alle oppdrag med fokus på høy kvalitet til avtalt tid.

FORRETNINGSOMRÅDER

– Entreprenører
– Offentlig
– Nybygg

NYBYGG

NSE Byggtjenester utfører delentrepriser for totalentreprenører. Med topp prosjektledelse kan vi utføre store og små nybygg prosjekter. I tillegg bygger vi hus for ulike arkitekter og byggherrer. I samarbeid med våre gode leverandører og kunder gjør vi alt for at prosjektene skal utføres med ypperste kvalitet, pris og service.

REHABILITERING

NSE Byggtjenester har gjennomført et stort antall rehabiliteringsprosjekter. Vår erfaring og kompetanse kommer best til nytte når vi blir tatt med på et tidlig stadium i prosessen. Da kan vi komme frem til den beste løsningen sammen med kunden.

SERVICE

Gjennom vår serviceavdeling kan vi utføre mindre tømmerarbeid hvor dedikerte håndverkere jobber aktivt med den type kompetanse og service som kreves. Typisk arbeid for avdelingen kan være mindre påbygg som boder, garasjer og forsikringssaker.

MALING

Vi har egen maleravdeling med ekspertise innen: Maling – Sparkling – Klargjøring – Flytesparkling – Gulvavretting – Gulvbelegg – Tepper – Fliser – Sprøytemaling – Gulvlegging – Våtrom – Membran.

STILLAS

Vi leverer lettstillas, fasadestillas og murerstillas. Vi utfører alle typer tilkomst. Vi gjør også tildekking og tak over tak-konstruksjoner.
Vår lange erfaring fra olje- og gass har gitt oss kunnskap og strenge standarder som vi nå tar med oss over i bygg- og anleggsbransjen.